Lezingen:

Als u op zoek bent naar een boeiende en informatieve lezing over kunst en cultuur dan bent u hier op de juiste plek!

Elk voor- en najaar vindt u in het programma een of meer nieuwe lezingen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Het gebeurt regelmatig dat een lezing gekoppeld is aan een bijzondere tentoonstelling, maar actueel nieuws over een kunstenaar of diens werk kan ook aanleiding zijn voor een interessant verhaal. 

Klikt u hier voor een actueel overzicht van cursussen en lezingen.    

Naast de actuele lezingen die het programma biedt heeft u keuze uit meerdere onderwerpen zoals: 
Symboliek van de Hollandse Gouden Eeuw
Pablo Picasso 
Andy Warhol
Salvador Dalí
Jan Sluijters 
Klassieke Mythologie
Marc Chagall
Jheronimus Bosch
Piet Mondriaan
Passie, liefde en kunst  (over kunstenaars echtparen)
Haagse School
Rembrandt van Rijn 
Vrouw(en)Kunst
Frida Kahlo
Gustav Klimt

Maatwerk: 

Naast het bovenstaande aanbod van lezingen, is er ook de mogelijkheid om in te gaan op uw specifieke wensen.
Als u een speciaal onderwerp in gedachten heeft, overleg ik graag met u over de mogelijkheden.
Een lezing kan altijd plaatsvinden op een door u gekozen locatie. Indien u zorgt voor een goede projectiewand, breng ik de beamer en overige apparatuur mee.
Elk tijdstip van de dag kan zich lenen voor een interessant onderwerp: bij de koffie, tijdens een lunch, als intermezzo bij een gezellig etentje of tussen de speeches door van een jubileum...
Wat mij betreft is de groepsgrootte geen belemmering. Of u nu met een intiem vriendenclubje bent of met een bedrijf van 200 personen, ik verzorg met plezier uw lezingen!

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen omtrent de mogelijkheden, aarzelt u dan niet om een mail te sturen aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Rondleiding in het Van Abbemuseum:

Lijkt het u interessant om eens een kijkje in het Van Abbemuseum in Eindhoven te nemen en uitleg te krijgen over hetgeen u ziet?

Aangezien ik werkzaam ben in het Van Abbemuseum, kan ik voor u een interactieve rondleiding in het museum verzorgen. Daarbij kan de nadruk liggen op de architectuur, op de vaste collectie of op de lopende tentoonstelling(en).
Klik hier over de actuele tentoonstellingen in het van Abbemuseum.
Deze rondleiding duurt in principe een uur, maar ik kijk niet op een minuutje meer of minder. Het minimum aantal deelnemers is 8, het maximum aantal 15. De  kosten voor een rondleiding rekent u bij binnenkomst af bij de kassa, evenals de toegangsprijs voor het museum. Met een museumkaart is de toegang gratis en betaalt u slechts de rondleiding.

Voor meer informatie of voor het vastleggen van een datum, kunt u een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.